Zwembad + buitenlounge = perfecte combinatie

Zwembad + buitenlounge = perfecte combinatie

Is er iets zaliger dan een zwembad in je tuin? Maar wat als de zon te opdringerig wordt? Of een korte bui roet in het eten gooit? Snel naar binnen, dan maar? Toch niet. Met een tuinkamer ben je die scenario’s te slim af. En geniet je maximaal van je zwembad.

Een zwembad is zalig. Nog zaliger wordt het met een tuinkamer erlangs. Zo’n overkapping fungeert als een poolhouse. Maar dan zonder dat de bouw ervan weken of zelfs maanden duurt. En zonder een grote hap uit jouw budget te nemen.

Praktisch

Een overkapping is de uitvalbasis naar je zwembad. De ideale plaats waar jij en je kinderen badhanddoeken kunnen laten rondslingeren. Waar je hun speelgoed of andere spullen opbergt. En waar je je rustig afdroogt, zodat je niet druppelend naar binnen moet.

Even rusten

Een plek die uitnodigt tot rustig genieten tussen al die waterpret door. Een paar comfortabele ligbedden en een mooie tuintafel – meer heb je niet nodig om je overkapping om te toveren in een luxueuze buitenlounge.

Laat de zomer langer duren

Je overkapping is dat plekje waar je even opwarmt in de nog te frisse lentezon. Omdat je écht niet meer kon wachten om het zwembadseizoen voor geopend te verklaren. Maar ze biedt ook beschutting tegen die felle zomerse middagzon.

Zet regen buitenspel

Het is de plek waar je gaat schuilen als het begint te miezeren tijdens je tuinfeestje of poolparty. Plan B voor als het weer het laat afweten tijdens die familiebarbecue. En tegelijk ook de ideale locatie als de avond valt, maar het feestje nog even gaat duren… De plaats waar je de onderhoudsproducten voor je zwembad opbergt. Dicht in de buurt – lekker praktisch. En de onderhoudsproducten voor je overkapping? Die zijn er niet. Even met een sopje schoonmaken en klaar. Zo blijft er meer tijd over om te genieten van je zwembad.

En voor de ijsberen onder jullie: onze overkappingen kunnen alle seizoenen aan. Laat ze dus gerust staan in de winter. Geniet deze zomer nog van je buitenlounge Overtuigd dat een zwembad niet zonder een buitenlounge kan? Gelijk heb je. Wil je deze zomer nog een tuinkamer naast jouw zwembad zien pronken? Op twee à drie dagen bouwen wij ‘m voor jou. Schiet vandaag nog in actie.