Vier redenen waarom jij een tuinkamer intekent op je volgende ontwerp

Vier redenen waarom jij een tuinkamer intekent op je volgende ontwerp

Als projectontwikkelaar of (tuin)architect wil je net hetzelfde als wij van Cosy Lounge: je klanten maximaal laten genieten van hun huis én tuin. Daarom stellen we je graag onze buitenkamers voor: multifunctioneel,  makkelijk te plaatsen, op maat leverbaar én budgetvriendelijk.

Groothandel Cosy Lounge is het zusterbedrijf van kunstgrasbedrijf Resigrass,  Cosy Lounge biedt een totaalconcept voor de buitenkamer: van de kamer zelf tot de meubelen en decoratie. En dat alles volgens dezelfde filosofie:  heel het jaar door genieten van je tuin of buitenruimte en dat met een minimum aan onderhoud! We geven je vier redenen om een buitenkamer in te plannen op je volgende ontwerp!

Poolhouse, hobbykamer, loungehoek, buitenkeuken…

Een tuinkamer of buitenveranda is een alleskunner. Naargelang de uiteindelijke plaats, krijgt ze telkens een andere functie. Naast het zwembad is het een basic poolhouse. Dicht tegen het huis is het een deluxe terrasoverkapping. En achteraan de tuin wordt het een loungehoek om rustig te relaxen – ver weg van alle drukte. De klassieke veranda moet dan ook steeds vaker baan ruimen voor een moderne buitenkamer.

Nog meer goed nieuws voor je klanten: een tuinkamer laat zich overal plaatsen. Zolang de ondergrond maar effen is. Terrastegels, klinker, hout of (kunst)gras: het maakt allemaal niet uit.

Eenvoudig om te plaatsen

Ook de plaatsing van de aluminium constructie is relatief eenvoudig. Zeker voor jouw ervaren ploeg of handige onderaannemer. Het is bijvoorbeeld niet nodig om in een fundering of stabiliserende grondlaag te voorzien. Op enkele dagen is de klus geklaard. Uiteraard kunnen wij de plaatsing ook voor onze rekening nemen.

Volledig op maat van jouw klant

Onze tuinveranda’s zijn er in allerlei maten en gewichten. In ons gamma zitten standaardoplossingen, maar we werken ook volledig op maat van jouw klant. Wil die bijvoorbeeld één dichte wand en drie open? Of toch liever glas? Allemaal geen probleem.

Van ingebouwde led-verlichting tot specifieke zonwering: wij vertalen het verlanglijstje van jouw klant in een ontwerp op maat.

Budgetvriendelijk

Hoe meer op maat, hoe duurder – dat is logisch. Maar toch blijft een buitenkamer steeds betaalbaar. De meest basic versie is er al voor 5.000 euro. Eéntje met alle toeters en bellen loopt op tot het dubbele. Maar je klant krijgt in ruil veel waar voor zijn geld.

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Interesse in een buitenkamer voor jouw ontwerp? Als groothandel is Cosy Lounge jouw ideale partner. Contacteer ons nu!