TUINMEUBELEN

Geniet van je tuin en kies uit de verschillende tuinmeubelen om te relaxen.

folder3

DOWNLOAD NU!

HET PRODUCTOVERZICHT VAN ONZE TUINMEUBELEN

 

Heerlijke tuinmeubels
zonder onderhoud

De eerste lentezon breekt door, maar voor jij kan genieten moet je eerst je tuinmeubels buitenzetten, schuren en vernissen? Niet bij Cosy Lounge. Een comfort tuin dient om te genieten en te ontspannen. Wij bieden dan ook stralende design tuinmeubelen aan die amper onderhoud vragen.

Topstukken in
stralend wit en zwart

Strakke witte en zwarte lijnen en originele concepten, dat vat het gamma aan tuinmeubels bij Cosy Lounge samen. Wil jij heerlijk zen genieten van een luxueus ligbed? Nestel je je graag in comfortabele buitenzetels of wil je met heel het gezelschap keuvelen rond een stralende familietafel? Cosy Lounge biedt een uitgekiende selectie aan verrassende tuinsets.

Oersterke
fiberstone

Al onze tafels, stoelen, ligbedden of loungezetels zijn gemaakt uit het oersterke fiberstone en werden afgewerkt met 7 laklagen. Je kan ze dan ook een heel jaar buiten laten staan. Het enige wat je moet doen is ze afvegen met een doekje en wat water.

Meubelen

Stralend design

Originele sets

Weinig onderhoud

Kwaliteitsvolle fiberstone

Meest bekeken meubelen

MEER INFORMATIE OVER TUINMEUBELEN? VRAAG VRIJBLIJVEND ALLE INFORMATIE!

Jan des Bouvrie exclusief voor Cosy Lounge

Naast onze innovatie design meubels die je kan ontdekken op de webshop, biedt Cosy Lounge ook een exclusieve lijn van buitenmeubilair van de Nederlandse topontwerper Jan des Bouvrie. Dit alles is tevens te bekijken in onze showtuin!

Duurzaam voor durvers

Cosy Lounge biedt eco-vriendelijke producten die lang mooi blijven en geen dure of vervuilende onderhoudsproducten vragen. We combineren onze meubelen graag met de mooie buitentapijten en kunstgrassen van onze partner ResiGrass. Ze passen perfect in deze visie en vormen een mooi geheel.