TUINKAMER: 100% GENIETEN, 1% ONDERHOUD. HET GEHEIM?

TUINKAMER: 100% GENIETEN, 1% ONDERHOUD. HET GEHEIM?

Wat doe jij het liefste? Uren en uren bezig zijn om alles netjes te krijgen? Of meteen genieten van je tuin, zonder al dat zware werk? Juist ja! En optie twee kan perfect – zolang je maar de juiste materiaalkeuzes maakt. Wij gidsen je in drie stappen naar een terras dat meteen klaar is voor de lente.

Vermijd hout

Een terras in padoek, een tuinscherm uit ceder, of een teak tuinset: hout is een materiaal dat zorg vraagt. Wat ze je ook vertellen, onderhoudsvrij hout bestaat niet. Elk jaar weer moet je aan de slag: ontmossen, schuren, oliën, beitsen… Tijdrovende en ondankbare klussen. Want wat je ook doet, die groene aanslag komt gewoon terug. Hoe hard je ook probeert: je krijgt je tuinset nooit meer als nieuw. Hout heeft dus geen plaats in een onderhoudsvrije tuin.

Kies fiberglas voor je meubels

Wij kiezen bewust voor fiberstone als materiaal voor jouw toekomstige tuinmeubels en plantenbakken. Fiberstone is een mengeling van steen en fiberglas (glasvezel). Bovenop die laag zetten we nog zeven hoogwaardige laklagen. Het resultaat? Stevige tafels, stoelen en ligbedden die geen onderhoud vragen. Een emmer en een sopje, en alles is meteen klaar voor de lente. En laat je tuinset gerust staan als het weer tegenzit. Of zelfs in de winter. Het is echt niet nodig om je lounge set telkens op te bergen. Die kan tegen alles. Regen, sneeuw, wind – het maakt allemaal niet uit. Jouw tuinmeubels blijven er altijd als nieuw uitzien.

Buitenkamer? Ga voor aluminium

Ook voor onze buitenkamers kiezen we voor een onderhoudsvriendelijk, mooi en sterk materiaal: aluminium. Sterk omdat het grotere overkapping aankan dan hout en pvc. Mooi omdat het strak en uitgepuurd oogt. En onderhoudsvriendelijk omdat net zoals voor onze lounge meubels een gewoon sopje volstaat. Er is geen speciale vernis nodig en je hoeft geen tijd te verspillen aan allerhande behandelingen.

Meer tijd om te relaxen


Klaar voor een tuin om van te genieten? Zonder al dat overbodige werk? Wij kozen voor jou de juiste materialen eruit. Het enige dat jij moet doen, is de tuinmeubels kiezen die perfect passen bij jou en jouw tuin.