Tip voor Moederdag: Prachtige tuindecoratie met verfrissend design

Tip voor Moederdag: Prachtige tuindecoratie met verfrissend design

Ben jij nog op zoek naar een cadeau voor Moederdag? Ontdek dan bij Cosy Lounge de exclusieve plantenbakken, lantaarns en tuindecoratie van Pottery Pots. Ze zien er niet alleen schitterend uit, maar zijn ook buitengewoon onderhoudsvriendelijk. Met andere woorden: de ideale verrassing voor mama!

Verfrissend design

Van speelse decoratieve appels, kersen en aardbeien tot strakke plantenbakken en gezellige lantaarns. Cosy Lounge heeft met haar exclusieve collectie van Pottery Pots alles in huis om mama te plezieren. Ontdek snel onze verfrissende designproducten voor terrassen en buitenkamers.

Oersterk materiaal

Bij Cosy Lounge geloven we niet in zwoegen en ploeteren. Een tuin is er om languit van te genieten met het hele gezin. Daarom biedt Cosy Lounge de meest onderhoudsvriendelijke plantenbakken en accessoires aan, op basis van duurzaam en oersterk fiberstone. Dit composiet materiaal is UV-bestendig, kras- en vorstvrij. Een topper voor onovertroffen buitencomfort!

Sfeervolle gloed

Topdesigner Jan des Bouvrie ontwikkelde een tijdloze reeks tafels, stoelen, banken, ligbedden en decoratieve objecten, in België exclusief te koop bij Cosy Lounge. Wil je het nóg gezelliger maken in de tuin? Ontdek dan de unieke JAN-lantaarns. Deze kaarsenhouders in glossy wit doen elke buitenkamer of terras baden in een sfeervolle gloed. Dit is ongetwijfeld het gezelligste moederdagcadeau! De lantaarns zijn beschikbaar in uiteenlopende vormen en afmetingen, voor één of meerdere kaarsen.

Buiten én binnen

Met Cosy Lounge geef je terrassen, tuinen en buitenkamers onmiddellijk nét dat tikkeltje extra. Maar de esthetische kwaliteiten van onze tuindecoratie blijven ook binnenshuis perfect overeind, van de keuken tot de woonkamer. Op zoek naar een geschenk om het interieur op te fleuren? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van Cosy Lounge.