Kinderfeestje zonder stress? Leve de buitenkamer!

Kinderfeestje zonder stress? Leve de buitenkamer!

Lig jij zoals veel ouders wakker van het volgende kinderfeestje van je zoon of dochter? Dat is nergens voor nodig. Want met een buitenkamer van Cosy Lounge organiseer je de leukste buitenfeestjes, zónder je ook maar één moment zorgen te moeten maken!

 

Budgetvriendelijk feestplezier

Voor een onvergetelijke namiddag met koters kan je alle kanten uit: naar de film, een binnenspeeltuin tot high-end alternatieven zoals klimmen op een klimmuur of rodelen op een indoorsneeuwberg. Eén ding is zeker: zodra je de voordeur achter je dichtslaat, schieten de kosten de hoogte in … Terwijl kinderen écht niet veel nodig hebben om pret te maken. Als ze zich maar kunnen uitleven. En dat kan perfect thuis!

Geen puinhoop in huis

Toch trekken veel ouders er liever op uit met hun feestvierende bende. Logisch, want niemand ziet zijn woonkamer graag herschapen tot een onherkenbare puinhoop. Om nog te zwijgen van de drukte en het kinderlawaai in huis. Maar waarom laat je het jonge grut niet buiten ravotten? Met een buitenkamer van Cosy Lounge in de tuin heb je meteen de ideale, beschutte plek voor de pannenkoeken of de gezelschapsspelletjes. Zo win je twee keer. Je hebt alle voordelen van een feestje aan huis, zónder de nadelen.

Welk plan B??

Plan je een buitenfeestje voor zoon- of dochterlief, dan is regen de grootste stoorzender. Niet met een buitenkamer van Cosy Lounge. Want er is meer dan genoeg overdekte ruimte om een groep kinderen urenlang te entertainen. Zelfs als het water met bakken uit de lucht valt. Met terrasverwarmers in je tuinkamer kunnen buitenfeestjes ook prima in de winter. Plan B? Niet nodig!

Stevige tuinmeubelen

Met een overkapping van Cosy Lounge staat er geen enkele rem meer op jouw kinderfeestjes. Alles kan en mag. Van knutselen, bellenblazen en gezelschapsspelletjes spelen, tot ballonhockey, zaklopen en touwtrekken. De tuinmeubelen van Cosy Lounge kunnen tegen een stootje,  zijn snel weer gereinigd en laten zich in geen tijd aan de kant zetten om plaats te maken voor extra speelruimte.

Wil jij ook beschut buiten feesten?

Een Cosy Lounge buitenkamer biedt talloze voordelen. Niet alleen voor je kinderen … Meer weten? Of ben je benieuwd naar de prijzen? Bezoek dan nu onze webshop .