Hoteltuin: zo creëer jij het ultieme vakantiegevoel voor je gasten

Hoteltuin: zo creëer jij het ultieme vakantiegevoel voor je gasten

Jouw hotel dompelt je gasten onder in luxe en comfort. Met een VIP-service en uniek interieur. En piekfijne kamers met kraakverse lakens. Vakantiesfeer ten top! Maak het buiten dan ook even gezellig als binnen – met exclusieve tuinmeubelen en tuindecoratie voor tuin, terras en orangerie. Zo klopt het hotelplaatje helemaal. Doe het nú, want de zomer is in aantocht.

Tijdloze tuinmeubelen zonder onderhoud

Kijk eens naar buiten. Wat zien je gasten rond het hotel? Een verlaten terras, wat gras en bomen? Blaas je buitenruimte leven in met een leuke tuinbank, ligzetel en tuinstoelen. Bijvoorbeeld van Jan des Bouvrie. Deze Nederlandse interieurarchitect ontwierp een topcollectie tuinmeubelen in zwart en wit. Comfortabel en tijdloos, en in België alleen verkrijgbaar bij Cosy Lounge. Zo genieten je hotelgasten in stijl van gezellige zomeravonden, met een cocktail of een fris biertje in de hand. En het onderhoud? Niet nodig. Laat je tuinmeubelen gerust het hele jaar door buiten staan, lekker makkelijk.

Buitenkamer bestand tegen Belgisch weer

Wat hebben mijn gasten aan een mooie hoteltuin als het regent, denk je misschien? Wees het grillige Belgische zomerweer te slim af met een buitenkamer. Dan snuiven je logés de buitenlucht op wanneer ze willen – weer of geen weer. Cosy Lounge biedt buitenkamers in onderhoudsvriendelijk aluminium. Je kan de buitenlounges naar keuze moduleren en afwerken met bijvoorbeeld glazen of aluminium wanden, zonwering, verschillende types van daken, etc..

Tuindecoratie in beresterk fiberstone

Je hebt nu tuinmeubelen en een plan B bij regenweer. Toch ontbreekt er nog wat. Planten, bloemen en decoratie, natuurlijk. Tover een glimlach op de lippen van je hotelgasten met de verfrissende tuindecoratie van Pottery Pots. Wat denk je van een glanzende rode appel als tuinobject of een limoengroene plantenbak? Pottery Pots geeft kleur aan je tuin en terras. Alle plantenbakken en decoratie zijn gemaakt van fiberstone: licht in gewicht en toch ijzersterk.

Tuingeuren om bij weg te dromen

Hoe ruikt vakantie voor jou? Zoals een frisse bries op een tropisch eiland, pas gemaaid gras of kruidige marktjes in het Zuiden? Met onze tuinparfums breng je die vakantiesfeer naar je hotel. Je kiest bij Cosy Lounge uit vier tuingeuren: Fresh Cut Grass, Sweet Orange, Siesta Breeze en Sandalwood. Snuif en relax!

Maak je hotel zomerklaar met tuinaccessoires van Cosy Lounge. Kom langs in onze showroom!

Meer weten over ons aanbod?

Neem contact met ons op of download de brochure!