Heerlijke nazomerse tuinfeesten dankzij de buitenkamer

Heerlijke nazomerse tuinfeesten dankzij de buitenkamer

Lekker weer, zachte nachten, heldere kleuren: de zomer is met reden het favoriete seizoen van velen. Maar het hoeft niet te stoppen in september. Integendeel, met een buitenkamer van Cosy Lounge geniet je tot diep in het najaar van avonden vol warmte en gezelligheid!

Heerlijke nazomer

Sint-Michielszomer, nazomer, Été Indien, Indian Summer, … De soms hevige opleving van de zomer tussen september en half november is zo bijzonder dat het fenomeen in verschillende landen ter wereld een eigen naam heeft gekregen. In België danken we dit buitengewone natuurverschijnsel aan het hoge drukgebied dat zich dan vormt boven Midden-Europa, waardoor er zwoele zuidelijke wind van de Middellandse Zee aangevoerd wordt. Hét recept voor heerlijke, warme avonden!

Prachtige tuin

Vanaf september krijgt ook je tuin een uniek karakter. Afscheidnemende blaren schitteren nog één keer in hun bonte, volle kleuren. Paddenstoelen ontspruiten her en der en brengen typische herfstgeuren met zich mee. Je gazon dampt in het vroege ochtendlicht. Prachtig om mee te maken. Vanop de eerste rij, in je tuinkamer!

Vrienden in de buurt

En het wordt nog mooier, want in september zijn al je vrienden en familieleden terug van vakantie en heeft iedereen weer volop tijd om af te spreken. Geen wonder dat veel mensen hun familiefeest uitstellen tot het najaar. En een buitenkamer van Cosy Lounge is daarvoor ideaal. Dus nodig je vrienden uit en geniet van het samenzijn, met de onvervalste herfstkleuren op de achtergrond. Het zal deugd doen, na de historisch natte lente die ons dit jaar te beurt viel …

Altijd beschut

De aluminium buitenkamers van Cosy Lounge met een duurzame gepoedercoate afwerking zijn onderhoudsvriendelijk, mooi en vooral ook sterk. Kies je eigen stijl: strak in modern antraciet of wit, zacht in een crème-kleur of authentiek met nagebootste houtstructuur. Dus Indian Summer of niet: jij, je familie en vrienden zitten altijd gezellig beschut van regen en wind. Een buitenkamer is daarom niet alleen leuk voor memorabele najaarsfeestjes, maar ook gewoon om samen met het hele gezin buiten te eten na een lange werkdag.

Stevige tuinmeubels

Met een buitenkamer van Cosy Lounge geniet je in schoonheid van het najaar. Zo komt er geen einde aan jouw zomer en kan je tot diep in de herfst en in alle comfort in je tuin blijven zitten. De tuinmeubels van Cosy Lounge zijn bovendien perfect waterbestendig en mag je gerust het hele jaar door in je tuinkamer laten staan. Wat is jouw excuus om dit najaar binnen te blijven!

Geniet van de Nazomer!

Een Cosy Lounge buitenkamer biedt talloze voordelen, het hele jaar door. Meer weten? Contacteer ons nu voor een prijsindicatie!