HAAL ZUID-FRANKRIJK NAAR JE TUIN

HAAL ZUID-FRANKRIJK NAAR JE TUIN

COSY LOUNGE LANCEERT TOTAALCONCEPT VOOR BUITENLOUNGES

MET OPENDEUR OP 24, 25&26 JUNI!

Zit je meer te wroeten in je tuin dan te genieten? Kijk je bedrukt naar je tuin-set omdat je weer moet vernissen of schrobben? Dan is het hoog tijd om het radicaal anders aan te pakken. Een tuin dient in de eerste plaats om van te genieten. Daarom brengt Cosy Lounge stijlvolle en comfortabele buitenlounges op de markt die een minimum aan onderhoud vragen. Van de tuinkamer tot de meubelen en de accessoires: alles is gericht op ontspanning, gezelligheid en rust.

Met een stralende buitenkamer krijgt jouw tuin een geheel nieuwe dimensie. Cancel die trip naar Zuid-Frankrijk, want in onze beschutte tuinlounge kan je op elk dag en zelfs in elk seizoen lezen, indommelen, aperitieven en feesten. En dat in de stijl die jij verkiest.

Zie jij zo’n knusse, veilige plek voor de allerbeste ‘me’ of  ‘we’-time wel zitten? Kom dan naar onze opendeurdagen op 24,25 en 26 juni! Je profiteert dan van aantrekkelijke lanceringskorting op onze producten. Onze adviseurs geven je tips en advies en natuurlijke leggen we je in de watten met heerlijke verwennerijen. Laat de vakantie maar beginnen in de gezellige, veilige omgeving van je tuin!