Exclusief hemelbed om in luxe te genieten van je tuin

Exclusief hemelbed om in luxe te genieten van je tuin

Soms willen we gewoon van onze eigen tuin, het paradijs op aarde maken. Want uiteindelijk is jouw persoonlijke stukje groen dé plek om tot rust te komen en te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en stress . Wat dacht je ervan om in 2017 jezelf en je partner of het hele gezin te verwennen met een exclusief hemelbed voor de tuin?

Je tuin is het verlengde van je huis en met name in de lente, de zomer en het naseizoen is het de uitgesproken plek om te genieten van de buitenlucht in je eigen omgeving. Met een tuinkamer, tuinmeubelen, verlichting en andere accessoires richt je je tuin volledig in naar je eigen smaak. Wat als ‘een luxe-gevoel’ nu eens perfect zou passen bij jouw persoonlijke smaak? Dan is het hemelbed ontworpen door de Nederlandse topdesigner Jan des Bouvrie echt iets voor jou.

Tuinmeubel voor duizend-en-één nachten?

De Sprookjes van duizend-en-één nachten? Een resort op Bora Bora of een luxe-hotel in Dubai? Waarmee associeer jij het hemelse ligmeubel van Jan Des Bouvrie? Gemaakt uit onderhoudsvriendelijke fiberstone, met strakke lijnen in wit of zwart en met een heerlijk comfortabele buitenmatras kan dit hemelbed het hele jaar buiten blijven staan. Geef het dus gerust een prominente plek aan je zwembad, je buitenlounge of onder een prachtige boom. Je hoeft het meubel zelf niet te verzetten of te bedekken want het kan tegen wind, regen en sneeuw. Even afvegen met een doekje en klaar. Met zijn strakke, zwart of witte design kan je qua smaak nog vele kanten uit. Decoreer je het hemelbed graag met felgekleurde oosterse kussens, of met cosy, wollen dekentjes en voile in pasteltinten? Het kan allemaal. Belangrijk is dat jij er van kan genieten en dat het van jouw tuin een paradijselijke oase maakt. Deze lente en zomer kan met het exclusieve hemelbed van Cosy Lounge niet meer stuk.

Nog meer tuinmeubelen van Jan des Bouvrie?

Naast het prachtige hemelbed vind je bij Cosy Louge nog meer exclusieve tuinmeubels van des Bouvrie. Ze staan prachtig in een tuinkamer, buitenlounge of overdekt terras. Ze zijn origineel van design en combineren heel verrassend. Net zoals het hemelbed vragen de meubels amper onderhoud want ze kregen maar liefst zeven laklagen mee. Je hoeft ze dus in de koude maanden niet binnen te zetten. Dankzij hun eenvoudige lijnen passen de meubels zowel bij een landelijke als moderne stijl.

Heb je al zin om je tuin tegen de lente aan te decoreren? Kom dan alvast inspiratie opdoen bij Cosy Lounge!