Meer buiten leven is gezond voor lichaam en geest, maar hoe pak je dat aan?

Meer buiten leven is gezond voor lichaam en geest, maar hoe pak je dat aan?

Het is fantastisch om het hele jaar door met je gezin, familie en vrienden buiten te praten, in de frisse buitenlucht te eten of een goed boek te lezen.

Met een comfortabele tuinkamer uit het assortiment van Cosy Lounge maak je voor jezelf de keuze om je huiskamer te vergroten met een buitenruimte die optimale beschutting tegen weer en wind biedt. zo geniet je Bovendien het hele jaar door van alle positieve effecten die het lichamelijk en mentaal ontspannen in de buitenlucht met zich meebrengt!

Nog meer plezier van je huis en gezonder leven in de tuin

Met een aantrekkelijke overkapping aan je huis of in je tuin beleef je nog meer woonplezier. Veelvuldig in het daglicht of in de buitenlucht verblijven is goed voor lichaam en geest. Een overkapte buitenruimte uit ons aanbod kan naadloos in je woonkamer overgaan of op passende wijze een apart zit- en leefgedeelte creëren in je tuin. De mogelijkheden zijn zeer divers. Er is voor ieder type woning en voor elke woninginrichting een bijpassend model te vinden. Of je nu gaat voor eigentijds en strak, of voor klassiek en tijdloos; je vindt bij Cosy Lounge altijd een prachtige en eenvoudig te realiseren aanbouw die past bij jouw persoonlijke voorkeuren en je budget. Als je kiest voor een gelukkiger leven met minder stress en veel comfortabele momenten, dan hebben wij een passende oplossing die staat voor jarenlang extra woongenot. Daar komt nog bij dat een model dat je bij ons aanschaft bijzonder onderhoudsvriendelijk is. Gepoedercoat aluminium en geïsoleerd glas maken van je tuinkamer een zorgeloos verlengstuk van je huis.

Ontdek hoeveel buiten leven voor je kan doen

Een buitenkamer met overkapping maakt het mogelijk om alle jaargetijden buiten te kunnen beleven. Je zult merken dat je meer rust, ontspanning en lichamelijk welbehagen ervaart wanneer je op ieder moment van de dag het hele jaar door gebruik kunt maken van de mogelijkheid om buiten te wonen en te leven. Wij vertellen je er graag meer over. Onze deskundige medewerkers staan je voor een persoonlijk advies graag persoonlijk te woord in onze showtuin. Hier kun je met eigen ogen zien wat wij verstaan onder gezond en duurzaam wonen!

Perfecte timing

Is een tuinkamer voor jou de beste oplossing? Schiet dan vandaag nog in actie. Dit is de ideale periode om jouw tuin klaar te maken voor de lente. Al hoef je zeker niet zo lang te wachten. Contacteer ons nu en voor je het weet is het tijd voor de eerste winterbarbecue in je nieuwe tuinkamer!