Een stijlvolle rokersruimte die voor extra omzet zorgt

Een stijlvolle rokersruimte die voor extra omzet zorgt

Laat je ze kou lijden op de stoep? Of verzamelen ze binnen in een ruimte die veel te klein is? Dan is de service voor je rokende klanten voor verbetering vatbaar. Een buitenlounge is een interessante oplossing. Zo’n overkapping ziet er goed uit, is snel te installeren en helemaal niet duur.

Een groepje rokers dat aan de deur van een café of restaurant van hun sigaretje genieten. Als de temperaturen meezitten, heeft het iets gezellig. Maar in de winter ziet het er vaak wat zielig uit: dikke jassen, stampvoetend om toch maar warm te krijgen. Niet fijn voor hen en ook geen goede reclame voor de horecazaak in kwestie.

Je beseft het ook al een tijdje: jouw rokende klanten verdienen meer comfort. Misschien dacht je al na over een mogelijke oplossing, maar kwam er niets uit de bus. Toch is het antwoord  simpel: een buitenkamer.

Een buitenkamer of buitenlounge is een overdekte constructie uit aluminium. Ze zijn leverbaar in standaardpakketten, maar we kunnen ze ook volledig op maat maken. Eén dichte wand of drie? Of toch liever glas? Ingewerkte led-verlichting, specifieke zonwering… Alles kan.

In zo’n buitenkamer zitten je klanten beschut tegen regen en wind. En is het net een paar graden warmer dan buiten. Terrasverwarmers doen het comfort nog eens stijgen. Wij kunnen deze verwarmers zelfs inbouwen in je overkapping. Zo hebben je klanten het zelfs op de koudste winteravonden gezellig en warm.

Snelle sigaret of gezellige lounge

Qua inrichting kan alles. Een paar hoge tafels voor de snelle sigaret. Stijlvolle zetels die jouw buitenkamer omtoveren in een gezellige lounge. Wedden dat niet alleen de rokers het hier naar hun zin zullen hebben? En dat straalt af op je zaak. Want waar denk je dat potentiële klanten het snelst zullen binnenstappen? In een café met drie verdwaalde rokers op de stoep of een café waar die diezelfde rokers gezellig zitten te babbelen in een loungehoek? Juist ja.

Een buitenkamer is ook een enorm praktische oplossing. Stoeptegels, terrashout, gras… zolang de ondergrond effen is, kunnen we aan de opbouw beginnen. We moeten niets afgraven of opbreken. De installatie zelf is een kwestie van een drietal dagen. Je zaak kan gewoon blijven draaien – ons plaatsingsteam beperkt de hinder van de werken tot het absolute minimum.

Ook enorm praktisch: het onderhoud. Aluminium is een degelijk en onderhoudsarm materiaal. Degelijk omdat het bestand is tegen weer en wind. Onderhoudsarm omdat af en toe poetsen met een gewoon sopje volstaat. Geen gedoe met een nieuw laagje verf, aan een overkapping is er amper werk.

Meer dan een rokersruimte

Een buitenkamer is de ideale rokersruimte, maar tegelijk zoveel meer. Het is ook ontmoetingsplaats. Een ruimte waar ook niet-rokers het gezellig vinden. Een plek waar je klanten rustig en in stijl van hun sigaret genieten. En niet hoeven te twijfelen waar ze de volgende keer iets gaan drinken of eten…

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Ben je geïnteresseerd in onze buitenkamers of andere producten? Contacteer ons nu!