Aan deze drie cadeaus kunnen je klanten niet weerstaan

Aan deze drie cadeaus kunnen je klanten niet weerstaan

Jouw klanten maken zich klaar voor hun kerstinkopen. Maar is jouw assortiment wel klaar voor jouw klanten? Wij van groothandel Cosy Lounge presenteren je drie toppers voor onder de kerstboom.

Er zijn er die hun lijstje al lang op voorhand klaar hebben. En je hebt er die last minute bij jou de winkel binnenstappen – snel snel op zoek naar dat perfecte kerstcadeau. Welk type jij ook over de vloer krijgt, je hebt vast een goed idee waar die klanten naar op zoek zijn. Wat ze mooi vinden. Voor welk item ze even stoppen om het van dichtbij te bekijken.

Wij van Cosy Lounge stellen je drie items voor die je klanten halt doen houden. En grote kanshebbers zijn om onder hun kerstboom te belanden. Kruip even in de huid van je klant en dan beginnen we aan een korte voorstelling.

Parfum, maar dan voor de tuin

Een flesje parfum is en blijft een topper als kerstcadeau. Maar dit geurtje breng je niet aan in je nek… maar in je tuin. Dompel je tuin onder in een heerlijk aroma met deze buitenparfums. Verkrijgbaar in vier geuren: pas gemaaid gras, zoete sinaasappel, siesta breeze en sandelhout. Voor de trendy tuin die alle zintuigen prikkelt.

Blijkt je cadeau toch té hip en trendy? Geen zorgen, onze parfums zijn ook perfect om binnen te gebruiken.

Doe eens een appel cadeau

Wat maakt een mooie auto helemaal af? En wat is de finishing touch van een geslaagde outfit? De accessoires.

Bij een tuin is dat niet anders. Het zijn de accenten die ‘m het doen. Denk jij er ook zo over? Doe dan eens een appel cadeau! Deze fruitreeks is in elke tuin de ultieme eye-catcher. Verkrijgbaar in alle maten en gewichten: van extra small tot kleppers van meer dan veertien kilo.

Instant sfeerschepper voor je tuin

Doe met deze tuinkandelaars al dromen van de eerste lenteavonden. Een ontwerp van Jan des Bouvrie, dé bekendste interieurarchitect van Nederland. De Michéle van Sebroeck en Filip Deslee van onze noorderburen, zeg maar.

Met deze kandelaars zit de sfeer meteen goed. Ze zijn het perfecte stijlvolle gezelschap tijdens die eerste lenteavonden en die lange zomernachten.

Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Zo, de voorstelling zit erop. Kruip even uit de huid van je klant, want nu willen we jou weer spreken – de sterke man of vrouw achter de onderneming.

Deze drie items zijn maar een greep uit ons aanbod. Blader zeker eens door onze hele catalogus.

Wij zijn er zeker van dat er iets tussen zit dat jouw klanten aanspreekt. Als dat zo is: vul dan onderstaand contactformulier in. En dan bekijken we hoe wij als groothandel jou en jouw klanten van dienst kunnen zijn.