Droom jij van echte luxe in je tuin?

Droom jij van echte luxe in je tuin?

Kom naar de Opendeurdagen bij Cosy Lounge in Ekeren

2,3,4 en 5 juni 2017

 

Van vrijdag 2 juni tot en met maandag 5 juni is het feest bij Cosy Lounge in Ekeren. Tijdens onze Opendeurdagen kan je onze collectie tuinmeubelen, buitenkamers en tuindecoratie bezichtigen in onze ruime showtuin aan de Kapelsesteenweg in Ekeren. Uiteraard profiteer je tijdens de opendeur van fantastische kortingen op al onze producten.

Tuinmeubelen die je tuin omtoveren in een luxe resort

Met een opvallend, strak en comfortabel tuinmeubel geef jij je tuin of terras in een handomdraai de allure van een zuiders luxeresort. De Nederlandse topdesigner Jan des Bouvrie ontwerpt designtuinmeubelen die niet alleen prachtig ogen en zalig zitten. Ze zijn ook onderhoudsarm en kunnen tegen weer en wind. Je hoeft ze dus na de zomer niet binnen te zetten. Heerlijk relaxen in een tuin-hemelbed? Languit in de zon liggen op een loungezetel aan het zwembad of een buitentafel voor een lekker aperitief? Bij ons vind je het allemaal. Kom onze exclusieve collectie bewonderen!

Terrasoverkappingen en buitenkamers om nog meer te genieten van buitenruimte

Met een terrasoverkapping of buitenkamer profiteer je zoveel meer van je tuin. Regendruppels of felle zonnestralen houden je dan niet meer tegen om van de buitenlucht te genieten. Je kan bij Cosy Lounge kiezen uit verschillende wanden die je aan je buitenkamer kan toevoegen zodat je tijdens elk seizoen comfortabel van je tuin kan genieten. Er zijn ook heel wat opties voor het type dak en de inrichting die je wenst. Ontdek tijdens de Opendeurdagen onze buitenkamers, outdoor cabins en carports!

Tuindecoratie: ga voor een eyecatcher die je tuin tot leven brengt

Cosy Lounge is in Vlaanderen de exclusieve verdeler van Pottery Pots, een designmerk met zowel strakke als originele tuinobjecten, plantenbakken en sfeervolle tuinlantaarns. In onze showtuin kan je de leukste en stijlvolste tuindecoratie bekijken zodat je inspiratie kan opdoen om van jouw tuin of terras een lust voor het oog en een gezellig plekje te maken. Alle tuinobjecten zijn gemaakt van het sterke en onderhoudsvriendelijke fiberstone.

Kom op 2,3,4,5 juni langs bij Cosy Lounge in Ekeren

  • Ontdek onze showtuin
  • Profiteer van geweldige kortingen op tuindecoratie, tuinmeubelen en buitenkamers
  • Geniet van hapjes en drankjes
  • Leer van onze experts om minder te zwoegen en meer te genieten van je tuin
  • Tover daarna je tuin om in een luxe resort

Meer weten over ons aanbod?

Neem contact met ons op of download de brochure!