Sluit je jaar op een bijzondere wijze af in een comfortabele buitenkamer

Sluit je jaar op een bijzondere wijze af in een comfortabele buitenkamer

Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht ben je waarschijnlijk al druk met de voorbereidingen voor een gezellig samenzijn met familie en vrienden. Je hebt nagedacht over het kerstdiner, de aankleding van je woonkamer en de een bijzondere manier om het nieuwe jaar in te luiden. Zou het niet fantastisch zijn wanneer je dit, ondanks lage buitentemperaturen, regen of sneeuw in de frisse buitenlucht kunt doen?

Met een tuinkamer van Cosy Lounge komt deze geweldige mogelijkheid binnen handbereik. Met een degelijke en fraai ogende buitenveranda kun je, in alle jaargetijden, optimaal en comfortabel genieten van het buitenleven én alle leuke feestelijkheden die horen bij het einde van het jaar. Bovendien ben je met deze aanvullende kamer verzekerd van veel extra vierkante meters aangename woonruimte.

Een aantrekkelijk verlengstuk van je huiskamer

Met een buitenkamer uit ons assortiment creëer je voor een goede prijs-kwaliteitverhouding een aantrekkelijk verlengstuk van je huiskamer. Letterlijk, door de buitenveranda tegen je huis aan te plaatsen, of figuurlijk door een gezellige overkapping achter in je tuin te maken. Er zijn veel mogelijkheden in diverse stijlen en afmetingen. Zo kun je altijd kiezen voor een beschutte extra kamer die precies past bij de afmetingen van je huis. Voor de uitstekende kwaliteit hoef je het beslist niet te laten. De diverse modellen zijn gemaakt van onderhoudsvriendelijke, weersbestendige en duurzame materialen als gepoedercoat hoogwaardig aluminium en dubbel glas. Door de zeer goede isolerende werking is het mogelijk om onder een sierlijke overkapping buiten volop te genieten in weer en wind. De uiteenlopende modellen laten zich perfect combineren met meerdere stijlen. Of je woning nu is ingericht in een klassieke stijl of met een strakke eigentijdse designerlook, er is altijd een bij jouw voorkeuren passende oplossing te vinden.

Verruim je wereld en ontdek het genot van het buitenleven bij je thuis

Met een eersteklas tuinkamer van Cosy Lounge verruim je je wereld en ontdek je het genot van verblijven, eten en drinken in de buitenlucht. Gewoon bij je thuis. Zo kun je bijvoorbeeld na een stevige wandeling in je eigen vertrouwde omgeving bijkomen met een heerlijk glas glühwein, een kop koffie of een beker warme chocolademelk met slagroom. Je komt helemaal tot rust met deze leuke manier van wonen.

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden in jouw specifieke situatie of laat je door onze experts adviseren in onze showtuin waar je een goede indruk van ons complete assortiment krijgt.

Perfecte timing

Wil jij ook het eindejaar afsluiten in een comfortabele tuinkamer? Schiet dan vandaag nog in actie. Dan ben je tegen de eindejaarsfeesten klaar om er van te genieten! Al kan je natuurlijk tussendoor ook al eens een winterbarbecue organiseren. Contacteer ons nu en voor je het weet kan jij leuke momenten beleven in je eigen tuinkamer.