Outdoor cabins: Buitenkamer en tuinhuis in één

Outdoor cabins: Buitenkamer en tuinhuis in één

Wie een tuin heeft wil ook een handig tuinhuis om spullen zoals de grasmaaier, de bbq, tuingereedschap enzovoort in te stallen. Maar tuinhuizen kunnen zoveel meer zijn dan een bergplaats. Ontdek de nieuwste generatie tuinhuizen die praktisch gemak weten te combineren met op en top genieten: de outdoor cabins.

Een outdoor cabin is een ideale ruimte om uw tuinspullen in te bewaren. Met een strak design en de weerbestendige aluminium wanden met isolerende werking wordt het haast een eyecatcher in uw tuin. De aluminium outdoor cabins vragen zo goed als geen onderhoud en hebben een zeer lange levensduur.

Tuinhuis en buitenkamer in één

Het leuke is ook dat een outdoor cabin zoveel meer kan zijn dan een bergplaats. Je kan dit moderne tuinhuis uitbreiden tot een fantastische, overdekte buitenlounge. Zo past deze buitenkamer perfect bij het zwembad of wordt het achteraan in de lommerd een ideale plek om in alle rust te genieten in het groen. Je hebt er meteen een perfecte locatie bij voor buitenfeestjes, aperitief-avondjes of dinertjes. En dat kan niet alleen in de zomer want dankzij de beschutte wanden ervaar je een comfortabel buitengevoel zelfs in de frissere maanden.

Of combineer het met een carport

Het afdak dat je combineert met een outdoor cabin kan je dus gebruiken als heerlijke tuinlounge, maar je kan het ook heel praktisch inzetten als carport of fietsenstalling.

Zo’n aansluitende overkapping kan namelijk op elke ondergrond geplaatst worden zolang die maar vlak is.

Zo heb je alles wat een klassieke garage biedt: een plek voor de wagen en een berging voor allerlei spullen zoals startkabels, onderhouds- en timmermateriaal, etc… Je wordt bespaard van de hoge kosten van het bouwen van een garage en in sommige gevallen ook van een verhoging van je kadastraal inkomen.

Meer weten over ons aanbod?

Neem contact met ons op of download de brochure!