Maak jouw tuin klaar voor een Halloweenfeestje

Maak jouw tuin klaar voor een Halloweenfeestje

Liggen de verkleedspullen van je (klein)kinderen al klaar? Op 31 oktober is het zover: Halloween! Verras hen en hun vriendjes met een griezelfeest in je tuin. Een buitenkamer is de ideale setting voor zo’n feestje.

Een tuinkamer is een overdekte aluminium constructie. We geven toe: klinkt niet bepaald uitnodigend of stijlvol. Maar je zal je mening snel herzien als je onze buitenkamers ziet. Onze beschrijving kan ook niet veel uitgebreider, simpelweg omdat we onze tuinkamers op maat maken. Elk eindresultaat is dus anders.

Onze klanten gebruiken ze als terrasoverkapping, poolhouse, buitenlounge, hobbykamer… En we durven wedden dat ze voor Halloween worden omgetoverd tot de centrale plaats voor kinderfeestjes.

Comfort van binnen, maar toch dat buitengevoel

Ook al zijn oktoberavonden wat frisser, in onze buitenkamer merken je (klein)kinderen er niets van. Ze zitten er droog en zijn beschut tegen weer en wind. Veel van onze klanten gaan trouwens ook voor de geïntegreerde verwarmers. Zo zet je de seizoenen helemaal buitenspel. Goed om weten: de verlichting op afstandsbediening zit standaard in onze overkappingen.

Met onze buitenkamer combineer je het buitengevoel met de luxe van binnen. Laat dus met een gerust hard je (klein)kinderen en vriendjes hun suikerrush buiten uitwerken. Naar ons gevoel net iets praktischer dan zo’n opgedraaide bende binnen te ontvangen!

Pompoenen, aangepaste hapjes en droogijs

Hoe maak je van je tuinfeestje een onvergetelijke avond? Dim de lichten in je buitenkamer. En ga in je tuin zelf voor de absolute klassieker: uitgeholde pompoenen met een kaarsje erin.

Zorg voor aangepaste hapjes. Voor de uitslovers: laat je volledig gaan. Of hou het makkelijk en zoek in je supermarkt naar de chips in de vorm van spookjes. En serveer als finishing touch drankjes met droogijs. De kids zullen er dol op zijn!

Zijn je (klein)kinderen nog wat te jong om te gaan trick and treaten? Organiseer dan een snoepzoektocht in je tuin of buurt. Stippel een kaart uit die hen naar snoepschatten leidt. Geef ze allemaal een lampion zodat ze hun weg vinden in het dokter – en jij ze in het oog kan houden.

En beste (groot)ouders: blijf zelf ook in thema met aangepaste drank. Wij stellen Duvels en Bloody Mary’s voor. Maar laat je eigen fantasie vooral de vrije loop. Veel plezier!

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Ben je geïnteresseerd in onze buitenkamers of andere producten? Contacteer ons nu!