Luxegevoel en unieke beleving: zo verwen jij je wellness-gasten

Luxegevoel en unieke beleving: zo verwen jij je wellness-gasten

Als uitbater van een wellnesscentrum of saunacomplex probeer je je te onderscheiden van de concurrentie. Je wilt je gasten een fantastische beleving bieden zodat ze zeker terugkomen. Maar je wilt ook dat ze vrienden en kennissen op de hoogte brengen van hun unieke ervaring. Met de producten van Cosy Lounge til jij het luxe gehalte, het comfort en de totale experience naar een hoger niveau.

Paradijselijk hemelbed en andere exclusieve tuinmeubelen

Je klanten hebben net genoten van een deugddoende wellness sessie en willen dan nog even uitblazen in van die heerlijk comfortabele ligzetels. Maar die zijn er niet? Of ze zijn helemaal niet zo luxueus als de rest van de faciliteiten? Dan geef je ruimte aan ontgoocheling. Met de luxueuze tuinmeubels van Jan des Bouvrie, maak je het hele plaatje echt compleet. Deze Nederlandse interieurarchitect ontwierp een topcollectie tuinmeubelen in zwart en wit die in België enkel te verkrijgen is bij Cosy Lounge. De ligzetels roepen het beeld op van een exclusief luxe-resort. Met het hemelbed voor buiten, heb je een opvallende en memorabele eyecatcher en je creëert ook een unieke, paradijselijke sfeer voor je gasten. Alle tuinmeubelen mogen het hele jaar buiten staan. Ze kunnen tegen weer en wind en vragen amper onderhoud.

Speel met geuren en voer gasten naar hun droomplek

Geuren hebben de kracht om herinneringen en dromen op te roepen. Het prikkelen van de reukzin past perfect in de totaalbeleving van de jouw gasten. Cosy Lounge biedt een reeks unieke tuingeuren die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Wat dacht je van de geur van vers gemaaid gras of die van een zilte zeebries? Of wie droomt niet weg bij de essence van zoete appelsienen of pittig sandelhout? Met vleugjes van onze innovatieve tuingeuren verras je je gasten op een compleet nieuwe ervaring.

Een heel jaar door beschermd genieten van de buitenlucht

Zou het niet mooi zijn om je wellness-tuin in elk seizoen aan te bieden aan je gasten? Het kan heel comfortabel met exclusieve buitenkamer die de lijn tussen binnen en buiten doortrekt. Je tovert een glimlach op het gelaat van jouw klanten door ze te laten proeven van de gezonde buitenlucht. Met een luxueuze buitenkamer kunnen je gasten zelfs bij regen en sneeuw gezellig van de buitenlucht genieten. Je kan de buitenkamers volledig op maat bestellen met bijvoorbeeld glazen of aluminium wanden, zonwering, verschillende types van daken, terrasverwarming, ..

Wil je ontdekken hoe we jouw wellness-tuin kunnen omtoveren tot een paradijs?

Neem dan vandaag nog contact met ons op, kom langs in onze showtuin in Ekeren of download de brochure!