BUITENKAMER

Geniet van je tuin en zet je neer in je gezellige, beschutte buitenkamer waar je met familie, vrienden of even helemaal alleen tot rust kan komen.

folder3

DOWNLOAD NU!

HET PRODUCTOVERZICHT VAN ONZE BUITENKAMERS

 

Levensgenieters kiezen
voor een buitenkamer 

Die stijlvolle tuinkamer is dé plek waar je naartoe wil na een drukke dag. Neergevlijd in comfortabele tuinstoelen, met een lekker hapje en drankje in de beschutte buitenlucht…het zijn de absolute levensgenieters die resoluut kiezen voor een buitenkamer.

Geniet elk seizoen van
je plek in de buitenlucht

Cosy Lounge creëert een beschutte tuinkamer waarin je een heel jaar lang kan genieten van het buitenleven. Onze twee types aluminium lounge-overspanningen vormen de basis voor jouw knusse buitenkamer. Afhankelijk van jou wensen, werken we een buitenkamer uit op jouw maat.

Helemaal volgens
jouw stijl

Die extra woonruimte is daarna volledig aan te passen aan je persoonlijke stijl met onze exclusieve lijnen in tuinmeubilair en buitendecoratie. Met de kwaliteitsvolle en onderhoudsvriendelijke overkappingen van Cosy Lounge brengen we jouw ideale ontspanningsplek tot leven.

In gepoedercoat hoogwaardig aluminium

Vlot te combineren met meerdere stijlen

Duurzame kwaliteit

Tovert jouw tuin om tot ideale vakantieplek

Buitenkamers

Meer informatie over buitenkamers? Vraag vrijblijvend alle informatie!

FAQ

Cosy Lounge ontwikkelde twee standaardoverkappingen die elk in drie kleuren leverbaar zijn: wit, crème wit en antraciet. Daarnaast kunnen we  onze buitenkamers op maat aanpassen volgens jouw vragen en behoeftes. Zo kunnen ze geleverd worden in alle ral-kleuren, met meer of minder ramen en deuren.

De verlichting (met afstandsbediening) van je buitenkamer zit standaard in onze overspanningen. Terrasverwarmers zijn een optie die we perfect kunnen integreren in uw buitenlounge. Zo kan je een heel jaar lang genieten van je lounge.

In een tuinkamer van Cosy Lounge zit geen vloer. Voorzie daarom een effen ondergrond die je daarna inkleedt volgens smaak: tegels, hout, kiezels, kunstgras,… Heb je hierover graag advies? Dan kan je altijd bij ons terecht.

De elektriciteitsleidingen in je tuin voorzie je zelf. De aansluiting voor bvb verlichting, doen onze vakmannen voor jou.

Handige Harry’s kunnen de Cosy buitenlounge zelf monteren en plaatsen. Zie je er tegenop? Onze vakmannen staan voor je klaar. Het installeren van een Cosy Lounge duurt gemiddeld zo’n 3 dagen.

Vraag gratis een prijsofferte!


 

Eigenzinnig idee voor de geniet-tuin

Met onze eigenzinnige kijk op buitenleven gaan we bij Cosy Lounge zelfs een stapje verder: we bieden een totaal concept aan en richten je lounge in met onze meubelen en decoraties, zorgen voor een fijn aroma met onze ‘garden perfumes’ en via onze partner ResiGrass kan ook uw gazon voorzien worden van onderhoudsvriendelijk, steeds groen en mooi kunstgras.